Vind en GSOP Live Prag pakke hos Betsafe Poker

I august måned er der masser af store præmier på spil hos Betsafe Poker. En af de store kampagner for den kommende periode er en særlig online freeroll hvor du gratis kan vinde en pakke til den kommende udgave af GSOP Live som bliver spillet i den tjekkiske hovedstad Prag. Blot ved at optjene et vist antal point måneden igennem kan du komme med til en turnering hvor de bedste spillere vil gå videre til den store online finale hvor hele 5 pakker bliver givet væk til denne store live turnering.

Optjen point og deltag

Denne kampagne fungerer sådan at man optjener mindst 50 point i august måned gennem ens aktivitet ved bordene. Derefter vil man blive inviteret med til det indledende heat hvor de bedst placerede spillere går videre til finalen hvor pakkerne til GSOP i Prag bliver givet væk. Jo flere point du optjener i august hos Betsafe Poker jo bedre en mulighed har du for at vinde en komplet pakke, så det kan anbefales at bruge lidt ekstra tid på at spille i løbet af de næste par uger.

Pakker til $3600 på spil

Med en værdi af $3600 for hver pakke er der tale om ekstra værdi for $18.000 for kunder hos Betsafe Poker i den kommende tid, og det er ikke det hele. Der vil nemlig også være to enorme rake races på højkant hvor der kan vindes tusindvis af dollars ved at optjene flere point end dine modstandere. Disse gode tilbud gør Betsafe Poker til det absolut bedste sted at spille, og så er det blot en fordel at du samtidig kan spille en overdådig sign-up bonus fri der kan være på op til $2000 for nye indbetalende kunder.

Vind en pakke til GSOP Live i Prag helt gratis gennem Betsafe Poker og spil din bonus fri nu.