Vind solid EUR 10000 WSOP Main Event pakke fra Mermaid

Opret dig som ny kunde hos Mermaid Poker, og begynd jagtens på årets WSOP Main Event pakke til en værdi af svimlende €10.000, for et indskud på bare små €5.

Selvom der endnu er et par måneder til, at WSOP for alvor går i gang i Las Vegas. Så kan du lige så godt begynde at glæde dig og forberede dig allerede nu, hvor du kan starter jagten på en gigantisk WSOP Main Event pakke til en værdi af €10.000 hos danske Mermaid Poker.

WSOP er uden tvivl den største pokerbegivenhed der vender tilbage år efter år. Det er nu den 43. udgave af WSOP der afholdes i år, og det gør det naturligvis ikke mindre spændende af den grund. Det er nok endda et spørgsmål om at det bliver endnu større og endnu vildere i år, end det plejer at være. Sådan er det som regel når et land som USA er indblandet, så kan det vanens tro ikke blive hverken stort eller imponerende nok.

Godt nok ved de fleste, at hvis man skal spille WSOP Main Event, så skal man have den helt store tegnebog op af lommen. Det koster nemlig et indskud på $10.000 at deltage, som det altid har kostet. Men heldigvis er der mulighed for, at komme til at spille WSOP Main Event for et langt mindre beløb.

Hvis du eksempelvis er kunde hos danske Mermaid Poker, så kan du komme til at spille med WSOP Main Event, for en investering på bare €5. Det burde de fleste nok kunne komme overkomme, og finde små 50 kroner i budgettet til at spille med om verdensmester skaberne i poker for. Især når man tænker på, hvor stor en pengepræmie, man kan risikere eller rettere sagt være heldig at vende hjem med.

Det du skal gøre for at kunne vinde en Mermaid Poker WSOP Main Event pakke til en værdi af €10.000. Det er at kvalificere dig via online satellit programmet hos Mermaid Poker, og håbe på at du både har heldet og evnerne til at gå hele vejen.

Der er kun 4 steps du skal igennem, før du kan prale med at du skal til Las Vegas i år, og spille med i den største live pokerturnering af dem alle.

Det er gratis at blive kunde hos Mermaid Poker, og i forbindelse med at du er ny kunde. Kan du modtage en skattefri Mermaid Poker bonus på 200 % op til €500, når du laver første indbetaling. Tilmeld dig gennem pokernet.dk for bedste bonus.