Vind store gevinster hos Betsafe Poker i september

Hos Betsafe Poker er der i september måned hele $12500 på spil i deres store kampagne kaldet Player Ranking. Her har du mulighed for at vinde komplette pakker til enten GSOP Live i Prag eller Grækenland samt turneringsbilletter til de store GSOP events som bliver spillet i den nærmeste fremtid. Med de mange flotte præmier er Betsafe Poker endnu engang stedet hvor kampagnerne når nye højder og du kan blive endnu mere forkælet for at spille poker. Det eneste du skal gøre er at spille med i en daglig turnering hvor du kan vinde point til den samlede stilling.

Daglig turnering

Hver aften 21.00 dansk tid i hele september måned vil en særlig turnering finde sted hvor du kan vinde point til den samlede rangliste. Når måneden er omme vil de bedste spillere blive kåret, og så er det at de 3 bedste spillere vil blive foræret en valgfri pakke til en GSOP Live turnering. Hver pakke har en værdi af $3600 og er således meget fine præmier foruden de mange GSOP VII billetter som også er på spil. Den mindste præmie i denne kampagne er en $54 billet til GSOP VII Event 10, så man må sige Betsafe Poker er i det gavmilde hjørne endnu engang.

Masser af værdi

Du kan derfor stige til tops i det samlede leaderboard og vinde en af de mange flotte præmier ved at spille med i den daglige turnering hvor alle kan registrere sig gratis. Dette er en glimrende mulighed for at vinde ekstra flotte præmier, og med lidt held og en bunke motivation kunne en pakke til enten GSOP Live i Prag eller Grækenland blive din.

Opret dig med det samme hos Betsafe Poker og så kunne du også vinde en af de mange flotte præmier helt gratis!