Vind WPT indskud på Absolute Poker

Five Diamond Classic er en af de mest hæderkronede turneringer på World Poker Touren, og du har som spiller mulighed for at kvalificere dig gratis til den event på Absolute Poker. Selve live turneringen afholdes i Las Vegas i begyndelsen af december måned. Nedenfor kan du se, hvor du ganske gratis kan vinde en tur til spillebyen i Nevada, hvis du operetter en konto på Absolute Poker eller AP som pokerrummet kaldes i folkemunde. Danmark fik en vinder af WPT Five Diamond Classic tilbage i december 2005, hvor den nordjyske pokerspiller Rehne Carlos Pedersen gik hele vejen og scorede lidt over $2.000.000 for den prestigefyldte titel.

Gratis turnering for alle

 

AP afholder en gratis turnering hver dag ugen rundt, hvor de 100 bedst placerede turneringsspillere går til ugefinalen. Her kvalificerer top 100 sig til finalen som afholdes i slutningen af november, nærmere betegnet d. 28, klokken 20:00.

1: Lav en konto hos Absolute Poker- dette gøres ved at klikke her.

2: Find gratis turneringen WPT FIVE DIAMOND QUAL og registrer dig.

3: Deltag i ugefinalen.

4: Vind finalen og flyv til Las Vegas og spil poker med legender som Doyle, Ivey og forhåbentligt Gus Hansen.

Punkt 2 og 3 kræver du ender i top 100 for at kvalificere dig til online poker semifinalen og finalen på Absolute Poker

$500 bonus til nye spillere

Nye spillere på Absolute Poker behøver ikke lave et indskud for at kunne vinde en Las Vegas tur, dog giver Absolute Poker en massiv bonus på $500 til dem som har lyst til at spille om rigtige penge. Brug Absolute Poker bonuskoden RIDERAP500. Endvidere får du 30% rakeback hvis du signer op for Absolute Poker rakeback på Rakeriders.dk.